Nieuws

Bescherm je ogen tegen schadelijk blauw licht van beeldschermen.

December 21, 2018

Computers, smartphones, tablets, e-readers… aan schermen geen gebrek in ons dagelijks leven. Helaas aan schermstraling ook niet. Meer en meer wordt er gewaarschuwd voor veel en lang ‘beeldschermen’. De blauwe straling van die schermen kan leiden tot hoofdpijn, slaapstoornissen en vermoeide of geïrriteerde ogen.

Bij Optiek Lemahieu vind je nu speciale Cozy brillenglazen die het schadelijke blauw-violet licht van smartphones, tablets en computerschermen filteren tot 420 nm. Een veilige waarde waarbij de echte kleuren wel nog bewaard blijven.

Minder last van hoofdpijn en vermoeide ogen

Gebruikers van Cozy brillenglazen geven aan minder last te hebben van hoofdpijn en migraine, van tranende en vermoeide ogen en prijzen het uitstekende zicht met meer contrast. Ook wie last heeft van een hoge lichtgevoeligheid is ermee gebaat.

Cozy brillenglazen, op sterkte of gewoon neutraal, zijn ideaal voor wie veel werkt op pc, smartphone of tablet. Ze beschermen optimaal tegen het schadelijke blauw-violet licht. Ze werken goed bij zowel binnen-, als buitenwerk en filteren fel licht, zowel kunstlicht, als zonlicht.

Denk je dat de Cozy brillenglazen iets zijn voor jou? Spring dan eens binnen. We vertellen je er graag alles over.